DC 01: Batman - Ticho 1

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
44 Kč
(sleva 10.00%)
49 Kč


VYPRODÁNO

Autor Jeph Loeb
Kresba Jim Lee
Obálka Jim Lee
Překlad Jiří Pavlovský, Hana Šimečková
Cyklus Ticho 01
Svět Batman
Série DC Komiksový komplet 01
Vydavatel Eaglemoss
EAN 978837718680001
Formát 17,6 x 26,2 cm, vázaná
Počet stran 160
Rok a pořadí vydání 2016 (v tomto souboru první)
Balení neobsahuje externí informační materiál o sérii, který je přílohou verze distribuované přes trafiky.

Tento nový strhující komplet komiksů v pevné vazbě obsahuje ta nejúžasnější superhrdinská dobrodružství moderního věku, s kresbou a scénářem od mnoha nejlepších tvůrců DC Comics. To vše v DC Komiksovém kompletu!
Objeví se v něm nejznámější hrdinové světa DC Comics, včetně Supermana, Batmana a Wonder Woman – těch nejslavnějších superhrdinů na světě.

Jednou za čas se sejde scenárista a kreslíř, aby vytvořili příběh… a místo toho stvoří něco mnohem víc. Jeph Loeb a Jim Lee jsou právě takovým týmem a jejich novátorský přístup k batmanovské řadě jim přinesl mimořádné uznání nejen kritiky, ale i příznivců komiksové literatury.
Ve dvanácti kapitolách vyprávějí příběh o přátelství a zradě. Příběh, který ovlivní život jak Batmana, tak Bruce Wayna.
Temný rytíř se v tomto komiksu utkává se spoustou známých padouchů. Včetně obrovského Killer Croca, děsivého Scarecrowa, nesmrtelného Ra’s al Ghula, rozpolceného Two-Face, hádankami posedlého Riddlera… a dokonce i samotného Jokera. Ale něco mu nesedí. Aby dokázal celý rébus rozlousknout, musí se spojit s nebezpečnou Catwoman a postavit se svému starému příteli – Supermanovi. Postupně se Batman dostává blíž a blíž k tajemnému muži v obvazech, který, zdá se, se všemi manipuluje. Jenže dostat se k němu blízko a porazit ho, to jsou dvě zcela odlišné věci.