Proroctví

kategorie: Hry Deskové hry
842 Kč
(sleva 15%)
990 Kč


VYPRODÁNO

Autor Vláďa Chvátil
Cyklus Proroctví 01
Vydavatel Altar
EAN 9788072546985
Rok a pořadí vydání (třetí)
Počet hráčů: 2 - 5
Věk: 10+
Doba hry: 90 - 180 min.

Hrdina krve královské se zjeví, ve zbroji dávných vládců oděný, a na královský trůn usedne, by bezvládí a chaos ukončil.
Co když jsi to právě ty, komu v žilách koluje krev prastarých králů? Co když právě tobě se podaří vyrvat sférám přísně střežené artefakty a stát se králem celé země? Nezbývá, než to vyzkoušet...
Proroctví je hra pro 2 až 5 hráčů. Každý si vybere jednu z postav a vydá se s ní do světa plného oblud, loupežníků, démonů a nemrtvých, ale i tvorů ochotných pomoci a podělit se o své znalosti. Jak hráč prochází krajinou, získává zkušenosti, za které se v pěti různých školách může naučit některé z mnoha desítek dovedností a kouzel. Vyhledává přitom příležitosti k tomu, aby posílil své tělo i mysl, kupuje si zbraně i vzácné předměty, a až se cítí dost silný, zaútočí přímo na démony střežící dávné artefakty, nejmocnější předměty ve hře. Jsou-li všechny artefakty vyrvány démonům ze spárů, nastává poslední část hry - hráči bojují o artefakty mezi sebou a vzájemně se o ně připravují, až se někomu podaří shromáždit kompletní sadu a naplnit tak proroctví.

Materiál hry:

1 barevný herní plán
63 karet příhod
10 karet démonů
22 karet náhod
66 karet předmětů a artefaktů
50 karet výcviku
10 destiček postav a odpovídajících figurek
5 podstavečků pro figurky
2 kostky
90 skleněných kamínků
80 kartónových žetonů
pravidla