Bratři Kipové

kategorie: Knihy - beletrie Dobrodružné, Novinky,
1390Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Jules Verne
Ilustrace George Roux, Paul-Dominique Philippoteaux, Léon Bennett
Překlad V. Unzeitig
Série Svět Julese Vernea 21
Vydavatel Josef Vybíral
EAN 9788088098119
Formát 19,6 x 27,5 cm box, vázaná s přebalem v boxu
Počet stran 348
Rok a pořadí vydání 2016
Loď James Cook, s kapitánem Gibsonem na palubě, čeká na vyplutí z Nového Zélandu směrem k Novému Irsku, kam ji vede obchod.

Nicméně posádka z důvodu dezercí není úplná a kapitán proto vyšle loďmistra Fliga Balta a Vina Moda, aby najali nové členy posádky. Podaří se jim to v pochybném hostinci, kde získají čtyři nové lodníky. S novými lodníky James Cook konečně vyplouvá a zakotví ještě ve Wellingtonu, aby kapitán přijal na palubu svého syna Nata, a pana Hawkinse, rejdaře a majitele lodi.

Ovšem Flig Balt a Vin Mod neusilují o nic jiného než o získání kontroly nad plavidlem, které by jim pak sloužilo k pirátství a k pašování ukořistěného zboží. Při pokračující plavbě posádka zachrání z opuštěného ostrůvku dva trosečníky – bratry Kipy.

Zmocní se Flig Balt, Vin Mod a jeho komplicové lodi James Cook? Jaký bude další osud posádky na ostrovech jižního Pacifiku?


Ilustrace: 28 původních rytin, 12 chromotypografií a 2 mapy George Roux a 7 původních rytin Paul-Dominique Philippoteaux a 1 původní rytina Léon Benett

Kniha vychází za kompletního ilustračního doprovodu, původních černobílých a barevných rytin, v kartonovém pouzdru, s černobílým přebalem, raženou plátěnou šitou vazbou a se zlatou ořízkou knižního bloku.

Další obrázky