Hladová smečka

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
251 Kč
(sleva 10.00%)
279 Kč


VYPRODÁNO

Autor Martin Sládek
Obálka Michal Suchánek
Vydavatel Mystery Press
EAN 9788075880574
Formát 14,6 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 288
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Tulák, dobrodruh a příležitostný hazardér Harald přijíždí do Norska – v tu nejhorší možnou chvíli. Aniž by to tušil, jeho osud se proplete s osudy mnohých a pro všechny to může znamenat jak požehnání, tak předčasnou smrt.

Jarl Björn Berkfinnsson a jeho družiníci mají před sebou těžkou cestu, která je může stmelit, nebo navždy rozdělit. Potopený drakkar plný zlata náleží moři, které se nerado vzdává svých tajemství. A ve stopách norských Vikingů se navíc žene hladová dánská smečka.

Hra dvou králů dává do pohybu události, před kterými neunikne nikdo z nich. Kráčet po stezkách cti a slávy znamená neznat slitování. Úvraty se plní potravou pro červy, víno teče proudem a v měsíčním světle se zatraceně špatně rozeznává od krve.

Jak každý krkavec ví, trpělivost přináší čerstvé maso. A u bran Valhally se srotil takový dav, že v ní bohové budou muset změnit zasedací pořádek.

---

„Pokud by si Hladovou smečku přečetli Andrzej Sapkowski,David A. Gemmell a Robert E. Howard, uznale by zamručeli.“ – FANTASYMAG