Policajt z knihovny / Sluneční pes

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Horory
296 Kč
(sleva 10.00%)
329 Kč

ks   
Autor Stephen King
Obálka Robin Brichta
Překlad Ivan Němeček
Cyklus Čtyři po půlnoci 02
Vydavatel Beta
EAN 9788073069087
Formát 12,1 x 18,5 cm, brožovaná
Počet stran 432
Rok a pořadí vydání 2017 (druhé)
Dvě vynikající novely Stephena Kinga potěší všechny jeho příznivce, kteří netrpělivě očekávají další novinky od nepřekonatelného mistra hororu.
V novele Policajt z knihovny prožijeme se Samem Peeblesem z iowského Junction City neuvěřitelnou noční můru. V místní knihovně si kdysi vypůjčil knihy, které ztratil. Teď má pocit, že se zbláznil: za tento prohřešek ho pronásledují jak zlá knihovnice Ardelia Lortzová, tak i nemilosrdný policista, který trestá provinilce.
A mráz vám bude běhat po zádech i u četby dalšího příběhu, který autor nazval Sluneční pes. V něm vypráví o zvláštním polaroidu, který čím dál víc zviditelňuje podivného psa. Starý lichvář Merill po této kameře přesto zatouží a od Kevina Delevana, jenž ji dostal k patnáctým narozeninám, ji odkoupí. Netuší ovšem, že je to nejhorší investice jeho života.

Soubor čtyř samostatných novel S. Kinga byl v Americe vydán v jedné knize pod společným názvem Čtyři po půlnoci. Z praktických důvodů se české vydání rozdělilo, se souhlasem autorova literárního agenta, do dvou knih.