Catsass

kategorie: Novinky, Knihy - beletrie Humor
179 Kč
(sleva 10.00%)
199 Kč

ks   
Autor Claude Combacau
Obálka Claude Combacau
Ilustrace Claude Combacau
Překlad Anežka Sobotková
Vydavatel Computer Press
EAN 9788075055996
Formát 18,1 x 22,9 cm, brožovaná
Počet stran 160
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Aktuálnější a ostřílenější verze Garfielda - drzá kočka Catsass má „pod ocasem“ a rozdává životní moudra

Přemýšleli jste někdy, co by vám kočičí mazlíček řekl, kdyby uměl mluvit? Catsass vám to poví… A to si za rámeček nikdo z vás nedá.

Interaktivní, vtipné, provokativní komiksové stripy od mladé francouzské karikaturistky poprvé knižně. Nejedná se o obyčejný komiks, Catsass vás zapojí do svých kvízů, křížovek, zenových omalovánek a vystřihovánek. Dozvíte se, co obsahuje Sada pro přežití s kočkou, jak vypadá suši-kočka, či jak zní 50 odstínů mňauku.

Sarkastická, aktuálnější a ostřílenější verze Garfielda.

Claude Combacau je mladá, talentovaná francouzská umělkyně. Studovala v Paříži a Londýně, poté pracovala v nakladatelství a záhy si zvolila kariéru grafické designérky a ilustrátorky na volné noze. Její komiksové stripy o drzé kočce Catsass se na internetu staly okamžitě hitem a v současnosti má Catsass desítky tisíc fanoušků na sociálních sítích po celém světě. Sama moc dobře ví, jaké to je sdílet domácnost s kočkou. „Jmenuje se Ibuprofen, má dva roky, mňouká opravdu HODNĚ a obzvlášť ji baví rozmotávat role toaletního papíru,“ uvedla autorka: „Není však ani z půlky tak zlomyslná, jako postava Catsass, kterou jsem stvořila.“