Dům u vycházejícího slunce

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Fantasy
223 Kč
(sleva 10.00%)
248 Kč

ks   
Autor Aleksandra Januszová
Obálka Chris McGrath
Cyklus Město mágů 01
Vydavatel Brokilon
EAN 9788074560002
Formát 11,5 x 18 cm, brožovaná
Počet stran 336
Rok a pořadí vydání 2011 (první)
Ve Farewell má každé zákoutí svůj příběh. Po soumraku se ze snu probouzejí bytosti, s nimiž se nikdo netouží setkat tváří v tvář – chrliči, vládci krys, neklidní mrtví. Pod skořápkou každodennosti se skrývají nepochopitelná tajemství. Odpovědi střeží rozsochatá Vrba, jejíž kořeny sahají až k srdci města.

Eunice Wightová – moderní mladá dívka – absolvuje první krůčky spletitého umění magie. Ještě úplně nechápe, čím je svět, k němuž začíná náležet. Vždy se však může spolehnout na pomoc starších mágů, přestože i oni mají dost problémů.

Mág-šermíř Lloyd se utká se svou temnou minulostí. Geniální informatik Timothy vkročí do virtuálního světa. Narcistický rocker Gabriel se konečně začne rozhodovat sám. Společně s řádovou sestrou Veronikou, prastarým Kryštofem a s nečekaným návštěvníkem ze vzdálených míst se postaví mytickým i dávným – a také novým – nepřátelům.

Naleznou odpovědi na záhady, jež po sobě zanechala legendární Kaia Modrooká?

Vyjde Eunice vítězně ze zkoušky, kterou jí uchystal osud?

Dům u vycházejícího slunce je výpravou do hloubi světa, kde se vyplňují proroctví, uskutečňují sny i noční můry. Nikdy nevíte, kam vás zavede další odbočka a jaké překvapení se skrývá v následující uličce.