Hry s příběhem: Zločin a trest

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
224 Kč
(sleva 10.00%)
249 Kč

ks   
Autor různí
Obálka Roman Kýbus
Série Hry s příběhem 01
Vydavatel Mytágo
EAN 9788025491003
Formát 11 x 16 cm. brožovaná
Počet stran 362
Rok a pořadí vydání 2011 (první)
Sborník fantasy povídek
Jaká je souvislost mezi kameny vrostlými do tváří druidů a brutálními vraždami žen v současném New Yorku? Co spojuje romantiku viktoriánské Anglie s drsnou realitou vězeňské planety v daleké budoucnosti? A co má společného sanatorium plné podvržených dětí a prastarý dub obrážející listím jen jediný den v roce?
Už od devadesátých let hrají v České republice stovky lidí RPG hry, které jim umožňují prožívat příběhy ve světech fantazie (nejznámější z těchto her je Dračí doupě). Přesto teprve nyní vychází sbírka povídek, která představuje všechny významné české RPG projekty na jednom místě.
Poprvé tak máte příležitost ochutnat, jaké příběhy můžete v herních světech od českých tvůrců prožít, s jakými bytostmi se v nich můžete setkat, kým se zde vy sami můžete stát.
Kniha však není určena jen hráčům - vždyť vyprávění příběhů je staré jako lidstvo samo. Společným tématem této sbírky je zločin a trest. A tak můžete napjatě sledovat, jak zestárlého vykradače hrobek dohánějí dávné hříchy, jak zlomyslní dokážou být britští skřítci nebo jak skončí setkání zraněného komtura rytířského řádu s ranhojičem, který
má důvod s jeho léčbou příliš nespěchat.