Ztracen v čase

kategorie: Knihy - fantastika Science fiction, Novinky
198 Kč
(sleva 10.00%)
220 Kč

ks   
Autor Anton Schultz
Obálka Ivan Jurka
Vydavatel Beletris
EAN 9788087105276
Formát 12,9 x 20 cm, brožovaná
Počet stran 256
Rok a pořadí vydání 2011 (první)
Strhující akční sci-fi o muži z 20. století, ztraceném v kruté minulosti, kde bojuje o život a snaží se odkrýt záhadu Brány času. Když už dokáže přežít, nalezne lásku a začne budovat civilizaci, musí se však vrátit do budoucnosti svést další bitvu: Brány chtějí využít nacisté a vzkřísit Třetí Říši…

Je možné změnit historii a obrátit tok času? To je hlavní otázka, která provází hrdinu dynamicky napsaného románu o úspěšném, ale se svým životem i manželstvím nespokojeném muži, který se náhle nedobrovolně ocitá více jak tisíc osm set let v minulosti, v temných a krutých časech doby bronzové.

Ihned je zatažen do spletitých kmenových vztahů a v krvavých soubojích na život a na smrt bojuje s barbarskými válečníky, stejně jako s divokou lesní zvěří,

zároveň se však i snaží odhalit tajemství Brány času, která jediná by ho mohla vrátit zpět do jeho doby, a záhadu tajemného starce, nazývaného Učitel, který před ním jen neochotně rozkrývá tajemství Brány.

Ale když už se konečně naučí jak v dávných dobách přežít, když se smíří s osudem a nalezne mezi místními obyvateli nejen pevná přátelství, ale i opravdovou lásku, sotva začne stupínek po stupínku znovu budovat civilizaci, dojde k nečekanému obratu: musí se opět vrátit zpátky do budoucnosti, v níž ho čeká nejen bitva o jeho život, ale doslova boj o životy miliónů lidí.

K odhalení tajemství Brány času se totiž krok po kroku přibližuje skupina fanatických neonacistů, jejichž plánem není nic menšího, než obrácení proudu dějin a znovunastolení - tentokrát již věčné - Hitlerovy Třetí Říše.