Daredevil Omnibus - kniha třetí

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
621 Kč
(sleva 10.00%)
690 Kč


VYPRODÁNO

Autor Brian Michael Bendis
Kresba Alex Maleev
Překlad Tomáš Jeník
Cyklus Daredevil Omnibus 03
Svět Daredevil
Série Omnibus
Vydavatel BB art
EAN 9788074610998
Formát 16,3 x 23,7 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 264
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Tohle jsou nová pravidla Hell’s Kitchen.
V letech 1979 až 1983 předváděl Frank Miller na stránkách Daredevila hotová kouzla, zcela tohoto komiksového hrdinu předefinoval a zanechal po sobě odkaz, který neměl nikdo šanci překonat.
A potom přišel Brian Michael Bendis.
Bendis byl ve světě mainstreamového komiksu drzým nováčkem, který nadchl vybíravé fanoušky hity, jako byli Sam & Twitch a Torso & Powers. Vnesl do Daredevilových dobrodružství nádech pulp fiction a rovným dílem věnoval pozornost oběma osobnostem: Mattu Murdockovi i Daredevilovi. Zkrátka nepřišel ani onen jedinečný svět, který se Daredevilovi stal domovem: jeho čtvrť, ulice potřísněné jeho krví – Hell’s Kitchen. Brianu Michaelu Bendisovi a Alexi Maleevovi se v tomto třetím díle podařilo mistrně vygradovat dramatickou zápletku Daredevila. Znovu tak potvrdili pověst daredevilovských vizionářů srovnatelných s legendární dvojicí Frank Miller – Klaus Janson. A to nebylo po desítkách let daredevilovských příběhů vůbec nic jednoduchého.

Bendis s Maleevem nás tentokrát zavedou do „zlatého věku“, do éry Kingpina před Kingpinem. Alexandera Bonta nedávno propustili z vězení a touží po jediném – získat zpět svůj trůn. A protože je Kingpin po smrti a Bonta pohání neukojitelná touha pomstít se Daredevilovi, klidně by ho mohl získat!