Lovci monster s.r.o.

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Larry Correia
Obálka Petr Willert
Překlad Michal Farník
Cyklus Lovci monster 01
Svět Lovci monster
Vydavatel Fantom print
EAN 9788075940193
Formát 14,5 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 400
Rok a pořadí vydání 2018 (druhé)
Tuto knížku jsme původně hodlali uvádět sloganem \"Kdyby se Jiří Kulhánek narodil v USA, jmenoval by se Larry Correia.\" Nakonec jsme si ale řekli, že se vykašleme na nějaké slogany, nebudeme parazitovat na Mistrově jménu a necháme \"mluvit\" knihu samotnou. Takže místo obligátního stručného obsahu zde máte tři ukázky z knihy samotné...
Tým nováčků byl narvaný v přecpaném suburbanu na zadních sedadlech. Holly nás začala označovat za tým duhové koalice, protože jsme měli jednu bělošku a k tomu černocha, asiata a míšence. Ke splnění vlhkých snů všech liberálů nám už chyběla jenom lesbička a chlápek na vozíčku.
….
Sam vyplivl na zem chuchvalec sežvýkaného tabáku. „Susan, zaživa jsi byla zatraceně skvělá ženská, ale radši si nechám vyšukat prdel bandou nadrženejch syfilitickejch dikobrazů, než abych se přidal k tvý zasraný hipísácký nemrtvý rodině, ty jedna vychrtlá vymaštěná upíří šlapko.\\\\\\\"
….
„Tak co, ošoustals mrtvou matku svý kámošky?“
„Když to řekneš takhle, zní to nechutně.“ Nemělo smysl zapírat. „Byl jsem na druhý metě a pak mi došlo, že nedejchá,“ mumlal jsem a dost jsem se u toho styděl.
„Dobřes to zahrál, chlapče.“ Sam mě bouchnul do ramene. „Kdybys byl o trochu blbější, mohls posunout napichování upírů na kůl do úplně nový dimenze.“