Criminal

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
891 Kč
(sleva 10.00%)
990 Kč


VYPRODÁNO

Autor Ed Brubaker
Kresba Sean Phillips
Překlad Štěpán Kopřiva
Cyklus Criminal 01
Série Deluxe edice 01
Vydavatel BB art
EAN 9788074612121
Formát 18 x 26,4 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 432
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Poprvé a hned v reprezentativním vázaném vydání k nám přichází jedna z neoceňovanějších kriminálních sérií poslední dekády: Criminal Eda Brubakera a Seana Phillipse. Vítěz čtyř ocenění pro nejlepšího scenáristu, jakož i Eisnerovy ceny pro nejlepší novou sérii za rok 2007.
Tato luxusní edice komiksu Criminal obsahuje první dva příběhy, Zbabělec a Lawless, spolu s mnoha bonusy, včetně esejí, ilustrací a článků popisujících okolnosti vzniku.
Každý zločinec má svůj příběh.
Leo Patterson je obezřetný profesionál s širokým odborným rejstříkem: kapesní krádeže, bankovní loupeže, přepadávání obrněných vozů. Jenže je možná dokonce až příliš obezřetný. Říkají o něm, že nikdy nevezme do ruky pistoli. Říkají o něm, že má strach. Říkají o něm, že je zbabělec. Ale teprve v případě ukázkově zpackaného loupežného přepadení, do něhož se zaplete spolu se zkorumpovanými policisty, se ukáže, že Leo nemá strach z vězení nebo ze smrti – ale z něčeho temnějšího, brutálnějšího... a daleko, daleko horšího.
Tracy Lawless si odsloužil v armádě svoje a teď se vrací domů. Ale do rodného města ho netáhnou nostalgické vzpomínky, ale pomsta. Někdo zabil jeho bratra. Někdo z vlastního gangu. A Tracy Lawless – tvrdý, brutální chlap s obličejem zohyzděným popáleninami – se vrací, aby se do bratrova bývalého gangu infiltroval a vraha vypátral. A zabil. Jenže nic není takové, jak se zdá.