World of WarCraft 1

kategorie: Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Walter Simonson
Kresba Ludo Lullabi
Obálka Jim Lee
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus World of WarCraft 01
Svět WarCraft
Vydavatel CREW
EAN 9788074491740
Formát 16,8 x 25,6 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2015 (dotisk prvního)
Oficiální komiksové zpracování fantasy ságy ze světa World of Warcraft.

Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar.Vycházet s místními národy je téměř stejně těžké jako nepozabíjet se navzájem, a tak nesourodá trojice na pouti za odhalením tajemství Lo’Goshovy minulosti brzy zkříží zbraně s Hordou i Aliancí!
Autorem scénáře je Walter Simonson (Thor), výtvarné stránky se zhostili Ludo Lullabi (Lanfeust Quest) a Sandra Hope (Americká liga spravedlnosti)!

Sám komiks vznikl pod přísným dohledem Blizzardu a na počeštění dohlíželi odborní poradci z wowfan.cz.

Ohledně provázanosti s herním světem:
„Komiks je určený pro všechny milovníky fantasy, ale fanoušci her World of Warcraft si ho opravdu vychutnají,“ říká překladatel a fantasy autor Martin D. Antonín (Křivé ostří, Zelená, Daemonica). „Komiks je zasazen před zničující návrat Deathwinga, odehrává se přibližně v době datadisku Burning Crusade. Ve hře se mnohokrát stává, že se postavy během svých úkolů nějakého příběhu jen dotknou a hráč se nedozví jeho konec. Nebo se ho později dozví, ale jen zprostředkovaně - například krátkým vyprávěním postavy, která vzpomíná na to, co bylo před Kataklyzmem. To komiks napravuje. Dozvíte se například, jak to bylo s únosem krále Variana Wrynna. V druhém díle pak uvidíte jeho velký návrat do Stormwindu a souboj s lady Prestor (asi netřeba doplňovat, kým ve skutečnosti je) přímo v trůnním sále. Jistě si vzpomínáte, že zrovna tohle bylo možné před Kataklyzmem prožít jako postava - nyní to uvidíte z pohledu krále.
Mnoho zákoutí Azerothu komiks představuje do větší hloubky. Uvidíte, jak vznikla aréna v Dire Maulu. Dozvíte se něco o politickém boji bývalého vůdce taurenů Cairna s intrikánkou Magathou Grimtotem. Poznáte důvod šílenství, kterému propadali furbolgové ve Felwoodu a Winterspringu. V prvním díle navštívíte Thunder Bluff, Darnassus, Theramore i Orgrimmar. Setkáte se s tajemnou Aegwynn, bývalou Strážkyní, která se nyní stala rádkyní Jainy Proudmoore. Poznáte krále Variana nejen jako vládce Stormwindu, ale i jako sympatického přítele a nesmlouvavého válečníka - a pochopíte ho jako člověka.
Svět Warcraftu už je pro mnohé z nás druhým domovem - díky komiksu vám bude ještě bližší.“

Další obrázky