Mlok 2014

kategorie: Knihy - fantastika Science fiction, Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
236 Kč
(sleva 10.00%)
262 Kč


VYPRODÁNO

Autor Jiřina Vorlová, Karel Doležal, Jan Lipšanský, Veronika Salášková, Tereza Matoušková, Václava Molcarová, Hanuš Seiner, Jan Švancara, Miroslava Dvořáková, Adam Fiala, Eva Sedláčková, Jana Vaňková, Jaroslav Zelenka, Kristýna Sněgoňová, Julie Nováková
Obálka Miroslav Dvořák
Cyklus Mlok 19
Vydavatel Cena Karla Čapka
EAN 9788085845396
Formát 11 x 17,9 cm, brožovaná
Počet stran 470
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
Nová sbírka toho nejlepšího z české sci-fi a fantasy přináší tradiční porci - tři mikropovídky, pět krátkých povídek, pět povídek a jednu novelu. A co na vás uvnitř knihy čeká? Spousta chapadel, tajemství pražských pasáží, konspirace za dveřmi ordinací, podivné recyklování, roboti kam až dohlédnete, poroučení větru a bouři, adrenalinové cesty kosmem, smrtonosné mobilní aplikace, průchody do nových světů, otevírání pokladů na Velký pátek, špitály pro draky, a pak pozor: někdo čeká za dveřmi. To všechno a ještě mnohem víc na vás čeká v téhle knize - v podání autorů, kteří už jsou, nebo se možná brzy stanou, legendami.

Cena Karla Čapka – to je nejprestižnější česká a slovenská literární soutěž fanastického žánru. Prostřednictvím této sbírky se vám dostává do rukou to nejlepší, co může česká sci-fi, fantasy a hororová scéna nabídnout!