Bartova kniha

kategorie: Novinky, Knihy - beletrie Humor, Komiksy V češtině
232 Kč
(sleva 10.00%)
258 Kč

ks   
Autor Matt Groening, různí
Ilustrace různí
Překlad Dana Kristlová
Cyklus Simpsonova knihovna moudrosti 02
Svět Simpsonovi
Vydavatel Jota
EAN 9788074627088
Formát 14,5 x 16,5 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 96
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
POZOR: Není to komiks!

Barta Simpsona určitě všichni znáte. Kromě toho, že pochází snad z nejznámější animované rodiny na světě, má ten nejrychlejší prak ze všech desetiletých kluků a na skateboardu jezdí tak, že jediné, co po něm většinou zbyde na místě činu je jeho hurónský smích, má teď taky svoji vlastní knihu.

Čeká vás v ní setkání s Bartovými nejtajnějšími plány, rady pro zvládnutí dne ve škole, kterému jistě napomůže příručka pro přežití plná vychytávek, tajných kódů a srandiček, jež zaručeně zvednou učitele, a dost možná i spolužáky, ze židlí.

V Bartově knize, komplexním průvodci jeho životem, se setkáte také s těmi, kteří ho zatím ovlivnili nejvíce, nebo které naopak ovlivnilo jeho nevycválané chování natolik, že už pro ně nikdy nic nebude stejné.
Bart vás vezme na svá oblíbená místa, poradí, jak si nejlíp z někoho vystřelit po telefonu, a jen pro vaše potěšení se s vámi podělí o sérii zaručených šklebů. Pokud máte rádi známou žlutou rodinu z amerického Springfieldu a dobrá zábava vám není cizí, užijete si s Bartovou knihou určitě spoustu srandy a ještě se přiučíte něčemu novému.

El Barto se vrací, nenechte ho čekat!