Avengers: Korvacova sága

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Jim Shooter, různí
Kresba George Pérez, různí
Obálka neuvedeno
Překlad Pavel Švanda
Svět Avengers
Série Ultimátní komiksový komplet 119
Vydavatel Hachette
EAN 9772280708037
Formát 17,5 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 232
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Oživlý stroj Korvac prchl z 31. století a časem pronikl až k současné Zemi. Po porážce týmem z budoucnosti Strážci galaxie přejímá podobu zdánlivě obyčejného člověka a přemýšlí o záhadách vesmíru, jejž si přeje zotročit. Pouze jeden tým je schopen zastavit jeho vysněné dobývání. Dokážou však Avengers, s mnohými vlastními problémy, zastavit vesmírného dobyvatele, než bude příliš pozdě?

Obsahuje Thor Annual 6, The Avengers 167-168 a 170-177.

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.