Thanos Nezbytný

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Dan Abnett, Andy Lanning
Kresba Miguel Sepulveda, Brad Walker
Obálka neuvedeno
Překlad Ľudovít Plata
Série Ultimátní komiksový komplet 68
Vydavatel Hachette
EAN 9772280708037
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 208
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Trhlina - kosmická porucha mezi vesmíry - se opět otevřela a vypustila hrůzy horší než kdy předtím. Z vesmíru známého jako rakoversum se řítí Lord Mar-Vell a jeho démonické nehynoucí jednotky odhodlané zotročit všechny, na které narazí. Strážci galaxie čelící nepředstavitelné přesile uvedou do chodu zoufalý plán, jenž je přinutí spojit síly s největším padouchem vesmíru - s nikým jiným než do smrti zamilovaným šíleným titánem Thanosem!

Obsahuje komiksy Guardians of the Galaxy 25, The Thanos Imperative: Ignition a The Thanos Imperative 1-5.

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.