Sága 3

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Brian K. Vaughan
Kresba Fiona Staples
Obálka Fiona Staples
Překlad Richard Podaný
Cyklus Sága 03
Vydavatel BB art
EAN 9788075076014
Formát 17,1 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 152
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Ve třetím svazku mnoha cenami ověnčeného eposu se Marko a Alana konečně setkávají se svým idolem – spisovatelem, který jim ukázal cestu. Ale i jejich pronásledovatelům došlo, že přesně tohle budou chtít udělat, a tak se k nim nebezpečně blíží. Svoje slovo k tomu, že si někde po vesmíru špacírují dva váleční dezertéři a zástupci nesmiřitelných ras, kterým se navíc povedlo se do sebe zamilovat a povít potomka, se chystá říct i sedmá velmoc… no, vlastně spíš bulvár. Ale tajná služba reportérům brzy přistřihne křidýlka. Zato Alana zjistí, že její vlastní křidýlka nejsou až tak dysfunkční, jak si myslela. A abyste si nezačali myslet, že kosmická válka je nějaká romantická selanka, taky bude někdo muset… zemřít.

Je to fantasy? Je to SF? Kdo vlastně ví… a koho to vlastně zajímá!
Je to Sága, jedna z nejlepších původních komiksových sérií nového tisíciletí.
Spolu s davy fanoušků po celém světě sledujte osudy Marka a Alany, milenců a čerstvých rodičů, kteří přestali být vojáky v dlouhé válce, jež zachvátila skoro celý vesmír, a stali se dezertéry, které nemilosrdně pronásledují obě strany konfliktu. Protože pro mocipány by nebylo moc příjemné, kdyby se svět dozvěděl, že zástupci dvou nesmiřitelných ras se mohou nejen milovat, ale také plodit potomky…

Hromadou cen ověnčená série Sága: komiks, jaký vznikne, když vezmete dva hvězdné a velenadané autory – a dáte jim všechnu tvůrčí svobodu potřebnou k tomu, aby vytvořili svoje vysněné dílo!