Najděte Reachera

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Diane Capri
Obálka Jeroen ten Berge
Překlad Iva Harrisová
Cyklus Jack Reacher
Vydavatel BB art
EAN 9788075076472
Formát 15,2 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 294
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Je Jack přítel, nebo nepřítel? A kde vůbec je?

O Jacku Reacherovi a o zločinech, k nimž došlo v georgijském Margrave, psal Lee Child v románu Jatka. Diane Capri se k těmto událostem vrací z jiné strany v knize Najděte Reachera. Její hrdinové, zvláštní agenti FBI Kim Ottová a Carlos Gaspar, dostávají od nadřízeného rozkaz odjet na tehdejší místo činu, vyslechnout lidi, kteří se tam s Reacherem setkali, a zjistit, kde nyní je.
Jenže Kim a Gaspar se brzy sami přesvědčí, že Reacher je nevystopovatelný. Nevlastní mobilní telefon, dům, auto, bankovní účet ani pojištění. A to málo, co se o něm dozvědí z agenturní složky, je zastaralé – skoro to vypadá, že ji někdo probral. Tajemný šéf navíc na stůl nevyloží všechny informace, a tak před oběma agenty stojí opravdu nesnadný úkol.
V Margrave se s nimi nikdo nechce o Reacherovi bavit a moc se to nezmění, ani když dojde k vraždě, s níž by mohl mít něco společného. Objevil se tu znovu, aby na základě falešného příkazu odvedl z vězení ženu, která je z vraždy podezřelá, nebo je to někdo, kdo se mu jen podobá?