NHM 12 - X-Men

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Dennis Hopeless, Chris Claremont
Kresba Jamie McKelvie, Mike Norton, Brent Anderson
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Svět X-Men
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 012
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Vydejte se s námi do raných dnů X-Menů, kdy se z nesourodé skupinky postupně stal schopný tým, který se dokázal postavit takovým hrozbám, jaké představují Magneto, Sentinelové a další. V dalším příběhu se naši mutanti střetnou s jedním ze svých nejnebezpečnějších protivníků, reverendem Williamem Strykerem - a ne všichni z toho setkání vyváznou ve zdraví!

Obsahuje komiksy X-Men: Premiéra a Marvel Graphic Novel č. 5.

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.