NHM 15 - Human Torch (Jim Hammond)

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Alex Ross, Mike Carey
Kresba Patrick Berkenkotter
Obálka neuvedeno
Překlad Petr Schwarz
Svět Human Torch
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 015
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran cca 220
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Human Torch - modelový příklad člověka stvořeného vizionářským vědcem sahá svým odkazem až k samým začátkům marvelovského vesmíru.
Přestože Hammondovo tělo bylo uloženo k odpočinku, šílený Mad Thinker se rozhodl hrabat se v minulosti. Nově zrozený Torch bude po boku svého věrného společníka Tora bojovat za svobodu a brzy se - i přestože je v jádru android - naučí, jaké to je být člověkem.

Obsahuje komiksy Torch č. 1-8.


POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.