NHM 18 - Deadpool

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Rob Liefeld, Fabian Nicieza, Mike Benson, Adam Glass
Kresba Rob Liefeld, Carlo Barberi
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 018
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 152
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Obsahuje příběhy:

New Mutants: Začátek konce
Deadpool: Sázka na nejistotu

Wade Wilson alias hláškující postrach Dedapool už spáchal spoustu zločinů... ale vždycky vycházely z jeho vlastní pokroucené logiky. Když je žoldák křivě obviněn z vraždy, vydá se na cestu za očištěním svého jména. A není sám - objeví se tu i ty nejznámější marvelovské tváře.
Součástí knihy je samozřejmě i Wilsonův debut, tedy základ pro všechny milovníky hláškujícího zabijáka nerespektujícího hranice komiksu.

Obsahuje komiksy New Mutants č. 98 a Deadpool: Sázka na nejistotu č. 1-5.


POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.