NHM 22 - Black Panther

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Stan Lee, Jason Aaron
Kresba Jack Kirby, Jefte Palo
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Svět Black Panther
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 22
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,7 x 26,7 cm, vázaná
Počet stran 128
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Král T'Challa je nejen vládce a náčelník technicky nejpokročilejší pozemské civilizace, ale také Black Panther. Wakandský král je nezdolně odhodlaný, nenucené elegantní, prakticky nezastavitelný a opravdu není radno si s ním zahrávat.
Wakanda však čelí napadení. Mimozemské impérium rasy Skrullů vyhrožuje likvidací pozemského obyvatelstva a extrémně vyspělí africký stát je pro ně na první ráně. Má tohle snad být konec pro jednu z nejvyspělejších lidských společností? Jisté je jen jedno - že Wakanda se bez boje rozhodně nevzdá. Skrullové na vlastní kůži poznají, jaká cena se platí za to, když si znepřátelíte Black Panthera.

Obsahuje Fantastic Four č. 52-53 a Black Panther č. 39-41.


POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.