Tajné války superhrdinů Marvelu (A)

kategorie: Antikvariát Komiksy
3000Kč s DPH

ks   
Autor různí
Kresba různí
Obálka Alex Ross
Překlad Marek Barányi, Pavel Švanda
Svět Spider-Man
Série Omnibus
Vydavatel BB art + Crew
EAN 9788073818111
Formát 16,8 x 23,8 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 448
Rok a pořadí vydání 2010 (první)
Stav velmi dobrý.

„Já jsem Beyonder! Zabte své nepřátele a dostanete vše, po čem toužíte! Můžu vám dát vše, o čem sníte!“
Těmito slovy začíná komiks, který změnil celý žánr. Komiks, ve kterém se proti sobě pouští ti největší superhrdinové a superpadouši Marvelu… a ukazuje se, že ne vždycky jsou tyhle dvě skupiny tak odlišné. Je to příběh plný akce, napětí, zrady, lásky, monumentálních soubojů i osobních tragédií. Je v něm skoro každý, kdo v Marvelu něco znamená: Spider-Man, Captain America, Iron Man, Hulk, X-Meni, Avengers, Fantastic Four i Thor.
Souboj století může začít.

Tajné války jsou jedním z prvních obřích crossoverů, ve kterém se setkávají skoro všichni slavní hrdinové nakladatelství Marvel… a stejně tak skoro všichni padouši. Obě strany se pustí do nelítostného boje – a na jeho výsledku bude záležet osud světa. Na jedné straně Spider-Man, Captain America, Iron Man, Hulk, X-Men, Avengers, Fantastic Four, Thor a další – a na straně druhé Doctor Doom, Doctor Octopus, Lizard, Ultron a jiní.
Tajné války byly prvním crossoverem v dějinách komiksu a otevřely tak cestu dalším podobně laděným příběhům. Změnily však nejen tvář žánru, nýbrž i hrdiny. Poprvé se v nich objevil Spider-Manův černý kostým a i další hrdinové tu prošli zásadní proměnou – ať už tělesnou nebo psychickou.

V této knize najdete jak kompletní první minisérii Tajné války, tak bonusy v podobě navazujících sešitů Thora, She-Hulk a dva příběhy z alternativní řady What If…?.