NHM 30 - Inhumans

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH

ks   
Autor Stan Lee, Joe Pokaski
Kresba Jack Kirby, Tom Raney
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 30
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,5 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 120
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Obsah:

NEUVĚŘITELNÍ NELIDÉ
TAJNÁ INVAZE: INHUMANS

Poddruh Homo sapiens vylepšený mimozemskou rasou, spojený rodinným poutem a královskou linií. Přesně taková je rasa Nelidí a ti nejlepší z nich, tým Inhumans.

Ve svém nekonečném boji proti zlovolným Skrullům byli Kree nuceni stvořit z lidské rasy něco lepšího, aby dokázali přežít. Něco, co už lidmi nebylo. Skrullové se nyní vrátili. Infiltrovali každý kout známého vesmíru. I sámm Black Bolt, král Attilanu, byl odhalen jako skrullský podvodník. Medusa a její bratři musejí zaútočit na Skrully přímo, pokud mají mít nějakou naději na záchranu svého mlčenlivého vůdce... a s ním i všechno, co je jejich lidem drahé.




Obsahuje bonusový materiál ze sešitů Thor č. 146-147 a Tajná invaze: Inhumans č. 1-4.

---

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.