Punisher: Valley Forge, Valley Forge

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky,
399Kč s DPH

ks   
Autor Garth Ennis
Kresba Goran Parlov
Obálka Tim Bradstreet
Překlad Richard Podaný
Svět Punisher
Série Punisher MAX 10
Vydavatel BB art
EAN 9788075076670
Formát 17,1 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Třicátého října 1971 vyložily přepravní vrtulníky Huey vojáky na odlehlém pahorku ve Vietnamu, známém jako Střelecká základna Valley Forge. Na místě bylo nalezeno sedm set mrtvých vojáků včetně bezmála dvou set příslušníků námořní pěchoty. A taky jediný muž, který to přežil: kapitán Frank Castle.
Teď se starý nepřítel vrátil a vynesl na povrch tajemství, která neměla být nikdy odhalena. Muž, ze kterého se stal Punisher, bude čelit soupeři, na kterého nejde vystřelit, v boji, v němž nejde zvítězit, a v sázce bude mnohem, mnohem víc než jenom život.

Poslední Punisherův příběh, ke kterému napsal scénář Garth Ennis (Banda), se jmenuje Valley Forge, Valley Forge a obsahuje příběhy čísla 55–60. Kresbou je opatřil rovněž skvělý Goran Parlov (Y: Poslední z mužů).


Scenárista Garth Ennis se nemohl lépe rozloučit s působením v MAXovské (rozuměj pro odrostlejší čtenáře) řadě Punishera než desátou knihou a příběhem Valley Forge. Valley Forge, který je obecně považován za to nejlepší, co se do dnešní doby s Punisherem objevilo. Autor se zde vrací ke svému tolik oblíbenému válečnému tématu a odhaluje další střípky z minulosti Franka Castleho, muže vystupujícího v obleku Punishera, se kterými se Frank musí v přítomnosti vypořádat a naučit se s nimi žít. Nebo zemřít.