Řád věčných trnů

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
314 Kč
(sleva 10.00%)
349 Kč


VYPRODÁNO

Autor Aliette de Bodardová
Obálka Nekro
Překlad Vojtěch Ettler
Cyklus Dominium Padlých andělů 02
Vydavatel Host
EAN 9788075772510
Formát 13,5 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 416
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Volné pokračování fantasy thrilleru Řád zlomených křídel.

Paříž zničená magickými boji se postupně začíná zotavovat, ale velké Řády ovládané Padlými anděly nadále soupeří o kontrolu nad městem. Na vrcholu moci nyní stojí řád Trnikeře a spřádá plány, jak se stát ještě mocnějším.

Trnikeřské intriky svedou dohromady milenku prastarého Padlého anděla, dračího prince v přestrojení, alchymistku sužovanou sebezničující závislostí a zatrpklého mladíka z Dálného východu, který se snaží přivést zpět mezi živé svou zemřelou přítelkyni.

Řády hledají společnou cestu k míru, ten se však zdá zkázonosnější než válka. Čtveřice hrdinů v sobě musí nalézt sílu, aby se ubránila magii lačnící všechny a všechno zotročit.

---

Aliette de Bodardová vytvořila fascinující svět s mnoha rozličnými postavami, jejichž osudy se vzájemně proplétají a postupně směřují k velkému finále.
- Fantasy Book Review

Umně napsaný román, který do žánru přináší čerstvý vítr a uchvacuje vytříbeným stylem i hrůznými scénami. Jakmile se s autorkou vydáme z Řádů dál do ulic Paříže a pod hladinu Seiny, začne se nám lepit na paty všudypřítomná zkáza a nebezpečí. Tato kniha se nepodobá žádnému fantasy, které jsem dosud četl - a tím lépe!
- Tom Lloyd, spisovatel

Vynikající směsice intrik, tajemství, magie a urban fantasy. Je to skvěle napsané a příběh je úchvatný.
- Civilian Reader