Star Wars: Setkání v mlze

kategorie: Knihy - fantastika Science fiction, Novinky
296 Kč
(sleva 10.00%)
329 Kč


VYPRODÁNO

Autor James Luceno, Michael A. Stackpole, Aaron Allston, Matthew Stover, Timothy Zahn, Karen Travissová, Patricia A. Jacksonová
Obálka Jan Patrik Krásný
Překlad různí
Svět Star Wars
Vydavatel Egmont
EAN 9788025212424
Formát 10,5 x 17,5 cm, brožovaná
Počet stran 360
Rok a pořadí vydání 2009 (první)
Timothy Zahn, Michael A. Stackpole, Aaron Allston, James Luceno... to jsou jen někteří z vynikajících autorů sci-fi, jejichž povídky na vás čekají v této antologii. Sbírka byla sestavena exkluzivně pro české vydání z těch nejlepších oficiálních povídek a novel, které se odehrávají před filmovou Epizodou IV. Velká část příběhů je proto zasazena do doby klonových válek, nechybí ovšem ani několik povídek z éry čerstvě zrozeného Impéria.
Většina povídek vyšla původně časopisecky v magazínech Star Wars Adventure Journal a Star Wars Insider, řada z nich tedy vychází knižně vůbec poprvé. Potkáte v nich spoustu známých postav včetně Obi-Wana Kenobiho, Anakina Skywalkera, Dartha Sidiouse a Dartha Maula, Aayly Secury či budoucího velkoadmirála Thrawna, ale i množství méně známých, ovšem neméně zajímavých hrdinů, jako jsou řadoví vojáci bojující v první linii, zbabělý republikový účetní Joram Kithe, který se bezděčně stane tajným agentem, nebo odvážný policejní důstojník Hal Horn.

Obsah:

Darth Maul - Sabotér - James Luceno
Klamná představa - Michael Austin Stackpole
Past na Pengalanu- Aaron Allston
Spolek špionů - Aaron Allston
Výzbroj - Matthew Stover
Hrdina z Cartaa - Timothy Zahn
Čas změn - Timothy Zahn
Setkání v mlze - Timothy Zahn
K obrazu svému - Karen Traviss
Dvousečný meč - Karen Traviss
Poslední výstup - Patricia A. Jackson
Darkknellská epizoda - Michael Austin Stackpole, Timothy Zahn