Sebevražedný oddíl 1: Černá sféra (brož.)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Rob Williams
Kresba Jim Lee, různí
Obálka Jim Lee, Scott Williams, Alex Sinclair
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Znovuzrozený Sebevražedný oddíl 01
Svět Sebevražedný oddíl
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950055
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 160
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
PRO TUHLE PRÁCI NEMUSÍTE BÝT ŠÍLENÍ – ALE DOST TO POMÁHÁ!

Harley Quinn. Deadshot. Killer Croc. Enchantress. Captain Boomerang. Katana. Jsou nebezpeční. Smrtící. Vážně duševně narušení… a představují naši jedinou naději. Říká se jim Sebevražedný oddíl.
Je to tým, který sestavila neústupná veteránka zpravodajských služeb Amanda Wallerová a svěřila ho pod velení zneuctěného vojenského génia plukovníka Ricka Flaga. Tito muži, ženy a monstra ze Sebevražedného oddílu – alias Operační skupiny X – odvádějí práci, kterou by si žádný superhrdina rozhodně nechtěl ušpinit svůj čistoskvoucí kostým.
Mise, která je čeká, vypadá poměrně přímočaře: mají nepřátele připravit o mocnou kosmickou zbraň nazvanou Černá sféra. Co se však stane, jakmile půjde do tuhého a naši antihrdinové zjistí, že jejich cíl brání Vyhlazovací brigáda, ruský protějšek Operační skupiny X, proti které vypadá Sebevražedný oddíl jako kroužek vyšívání pro pokročilé?
Sebevražedný oddíl se ocitá v pasti umístěné stovky metrů pod hladinou arktických vod a čeká ho boj proti nejstrašnější hrozbě, jaké kdy čelil – a současně získá tajemného nového člena a o jednoho naopak přijde během zvratu tak brutálního, že ho ani sama Amanda Wallerová nedokázala předvídat!

Legendární kreslíř JIM LEE spojil síly se scenáristou ROBEM WILLIAMSEM a dalšími esy z řad komiksových umělců a výsledkem je SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL, KNIHA PRVNÍ: ČERNÁ SFÉRA! V návaznosti na Znovuzrození, senzační událost zasahující celý vesmír DC, vám opět přináší postavy, které milujete a nenávidíte, a současně i hvězdy úspěšného celovečerního filmu. Tato kniha je výborným způsobem, jak se s týmem seznámit, a obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č.1–4 a samostatný sešit SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: ZNOVUZROZENÍ.