Batman DC 1: Ve stínu netopýrů (váz.)

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
599Kč s DPH

ks   
Autor James Tynion IV.
Kresba Eddy Barrows, Alvaro Martinez, Al Barrionuevo
Obálka Eddy Barrows, Eber Ferreira, Adriano Lucas
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Znovuzrozený Batman Detective Comics 01
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950307
Formát 17,6 x 26,5 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Gotham City zahalil netopýří stín. Tentokrát ale nepochází od Batmana.
Do gothamských ulic vtrhla elitní bojová jednotka, která Temného rytíře napodobuje. Její vybavení, technologie i taktika jsou odpozorované od Batmana, jsou však propracovanější a na vyšší úrovni. Motivy této armády zůstávají záhadou, její cíle jsou však zřejmé – tihle „Batmanové“ mají spadeno na gothamské maskované strážce pořádku.
Temnému rytíři je jasné, že takové armádě sám čelit nemůže, a nedokážou to ani ostatní bojovníci se zločinem. Proto za svého generála ustanoví Batwoman a z nové generace gothamských hrdinů vytvoří vlastní armádu.
Tim Drake alias Red Robin, Stephanie Brownová alias Spoiler, Cassandra Cainová alias Orphan a napravený zločinec Basil Karlo alias Clayface, ti tvoří vojsko, se kterým jdou Batman a Batwoman do boje. Až však stane svému skutečnému nepříteli tváří v tvář, bude držet pohromadě, nebo se rozpadne?

BATMAN: DETECTIVE COMICS 1: VE STÍNU NETOPÝRŮ je mistrovský, nadupaný thriller od scenáristy JAMESE TYNIONA IV. (BATMAN AND ROBIN ETERNAL) a výtvarníků EDDYHO BARROWSE (NIGHTWING) a ALVARA MARTINEZE (Ultimate Comics X-Men). Tato sbírka zapadající do ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC obsahuje původní sešitová vydání č. 934–940.