BubbleGun 10

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
180Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Lukáš Divácký
Kresba Lukáš Divácký
Obálka Lukáš Divácký
Cyklus BubbleGun 10
Vydavatel ňácí borci z Brna
Formát 17 x 25,5 cm, brožovaná
Počet stran 72
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Desáté číslo BubbleGunu, s poetickým názvem 13 - Příběhy tisíce a jedné nemoci, které je zaměřeno na jediného autora a to Lukáše Diváckého, je venku!
Čeká na vás 72 černočerných stran plných hororového sci-fi humoru, satiry a bizarností z chorobné mysli Lukáše Diváckého. Dozvíte se například, co čeká Humusínu na rande. Podíváte se na humanoidní klony z Jupitera v naší TV. Zabřednete do teenagerské lásky Fekalína a Análie. Dáte si Panenku. Nebo vás naučíme, jak a čím správně krmit morčata a mnohem víc...

Naši pravidelní čtenáři pravděpodobně zaznamenali, že kniha obsahuje i příběhy, se kterými se v minulých číslech bubbleGunů již setkali. Ano, je to tak. Několik starších prací je zde opravdu obsaženo, aby bylo dosaženo totální kompletnosti a mohli jsme tak Lukášovu zkaženou mysl důkladně prostudovat. Ba co víc, všechny starší práce prošly důkladnou revizí, některé byly drobně rozšířeny a doplněny o epilogy a některé prošly čistícím procesem, kdy Lukáš dodal originální tisky, ty byly vhozeny do naší pračky značky Warpůl a byl k nim přidán čistící prostředek Dark Azurit, který z černé udělá opravdu černou. Můžete se tak těšit na asi nejčernější černotu, jakou jste kdy při čtení komiksu zažili. Nebo minimálně při čtení BubbleGunů!
Změkčovadlo přidáno nebylo.