Pevnost 3/2022 Plus

kategorie: Časopisy, Novinky
152 Kč
(sleva 10.00%)
169 Kč


VYPRODÁNO

Autor různí
Ilustrace různí
Cyklus Pevnost 238
Vydavatel Ing Kristina Nowakowska
EAN 9771213821010
Formát 21 x 29,5 cm, sešit
Počet stran 90
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Komiksová příloha: kompletní celobarevný první díl akčně-zábavné fantasy řežby s trpaslicemi v hlavních rolích Krysí královny!

Batman a Morbius vládnou nové netopýří Pevnosti a chystají se vyzvat do ringu všechny podoby zla. Správně ale tušíte, že tím zdaleka nekončíme. Chcete vědět víc?

Bruce Wayne alias BATMAN, nejrealističtější ze všech dosavadních zpracování a temný jako Joker s Joaquinem Phoenixem? Vyzvat Nolanovu trilogii na souboj chce kuráž, ale věříme, že Matt Reeves, znovuobjevitel Planety opic, má šanci tenhle klinč ustát se ctí. A MORBIUS? Neznáte-li, poznáte ho v nové Pevnosti. Pravděpodobně nejslavnější marvelovský upír konečně dostane šanci zakousnout se do naší pozornosti a věříme, že mu Jared Leto neudělá ostudu. Vlastně by to mohla být moc pěkná hororová podívaná, když už ji točí David Espinosa, režisér Dítěte 44. Mimochodem když už jsme u těch hororů, určitě v seriálové sekci nepřeskočte ARCHIVE 81. Stejně tak si ale povíme o novinkách ve světě LOTR: RINGS OF POWER, zavzpomínáme na příjemný MOONFALL a rozhodně zveme na nový ročník FESTIVALU OTRLÉHO DIVÁKA, který začíná už 28. února. Stejně tak se ale blíží mílovými kroky také COMIC-CON PRAGUE 2022, mezi jehož slavné hosty patří také Cary-Hiroyuki Tagawa, Tony „Bra´tac“ Amendola a tvůrce ikonické komiksové Vrány James O´Barr. A vzhůru do knih. Dokončíme povídání o GOTREKOVI A FELIXOVI. Před očima se nám sype MAKOVÁ VÁLKA, kterou podpírá DEVÁTÉ CHAPADLO CHOBOTNICE. Že smrtí nic nekončí, napovídá PŮLNOČNÍ KNIHOVNA od Matta Haiga, zatímco o svržení císaře přemýšlí VĚZENKYNĚ KORUNY. Ještě máme resty v podobě žebříčků TOP TEN 2021, a to ve světě komiksů a videoher. Z komiksového světa kynou CESTA KOSTÍ a PAN NEPORAZITELNÝ. Nesmíme zapomenout na nový pevnostní komiks SUPER SPELLSHORT SÁGA. Povídkami přispěli MARTIN PAYTOK a MARKÉTA MATĚJA, která se v pevnostní Literární soutěži Vidoucí blýsknula povídkou Pohřební rauš. Báječných 90 % se dočkala hra DYING LIGHT 2: STAY HUMAN. Z historie máchá šavlí kozácký HEJTMAN MAZEPA. V Hlase fandomu si poštěbetáme o FUTURE GATE 2022 a o FÉNIXCONU 4041. A ani to zdaleka není vše. Narovinu, tohle číslo je doslova ohňostroj fantastiky!