Dálná brána

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč


VYPRODÁNO

Autor Robert Scott, Jay Gordon
Cyklus Eldarnská trilogie 01
Vydavatel Plejáda
EAN 9788090436930
Formát 15,5 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 530
Rok a pořadí vydání 2009 (první)
Řadový úředník malé bankovní pobočky v Idaho Springs v Coloradu Steven Taylor při revizi starých bankovních účtů objeví bezpečnostní schránku z roku 1870 s podivným obsahem. Mezi zvláštními předměty se nachází také tapiserie, jež představuje bránu mezi naším světem a říší Eldarnu. Steven a jeho spolubydlící Mark nechtěně projdou bránou mezi světy a ocitnou se ve světě ovládaném Zlem.
Steven s Markem se připojí ke skupině odpůrců nelidského vládce Malagona, jenž udržuje v porobených zemích Eldarnu nemilosrdnou krutovládu. Bojovníci za svobodu, k nimž se Steven s Markem přidali, se s pomocí kouzelníka Gilmora snaží zdolat obtížnou cestu do královského paláce, aby zlomili zlé kouzlo ovládající panovníka a Eldarn osvobodili.
Eldarnské Zlo se nechce omezit jen na vlastní říši, ale touží využít Dálné brány - tapiserie umožňující přestup do našeho světa - a hodlá ovládnout i naši planetu. Osudy hrdinů brzy začnou čtenáři připadat důvěrně blízké. Na konci knihy si budete přát, aby měla ještě jednou tolik stránek.