Daredevil Omnibus - kniha druhá

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
801 Kč
(sleva 10.00%)
890 Kč


VYPRODÁNO

Autor Brian Michael Bendis
Kresba Alex Maleev
Obálka Alex Maleev
Cyklus Daredevil Omnibus 02
Svět Daredevil
Série Omnibus
Vydavatel BB art
EAN 9788073819989
Formát 16,5 x 23,7 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 384
Rok a pořadí vydání 2011 (první)
Na stránkách druhého dílu Bendisova Daredevila se rozehrává složitá partie, v níž nejde o nic menšího než o to, kdo se stane pánem Hell’s Kitchen, na niž si brousí zuby dokonce i jakuza. Matt Murdock najde v nevidomé Mille Donovanové spřízněnou duši a jeho přátelé mají pocit, jako by zcela zapomněl, kým je. Bendis opráší dlouholeté daredevilovské stálice: věrného Foggyho Nelsona, Luka Cage, Petera Parkera, doktora Strange. Také ale přivádí na scénu Daredevilovy dávné nepřátele Owla a Bullseye. A hlavně, do hry se vrací Kingpin, jehož měli všichni téměř za mrtvého. Bendis nám naservíruje strhující, výpravný příběh, který jednou provždy vyřeší vztah mezi marvelovským Mužem beze strachu a mafiánským bossem, jenž vládne městu ocelovou pěstí.

Brian Michael Bendis vytvořil komiksovou sérii, která při vyprávění Daredevilových dobrodružství ve stylu pulp fiction využívá bohatou paletu postav a psychodrama Muže beze strachu a předkládá je čtenáři v neuvěřitelně pestrém a moderním podání. Bendis a kreslíř Alex Maleev vytvořili daredevilovskou sérii hodnou síně slávy. A po právu za ni získali Eisnerovu cenu za nejlepší dlouhodobou sérii.

„Brian Michael Bendis je komiksový pokračovatel Sama Fullera, Martina Scorseseho a Quentina Tarantina… Své živé, noirové příběhy zasazuje do temných uliček a dokazuje, že zločin se vyplácí.“ - Entertainment Weekly

Daredevil: Omnibus 2 obsahuje původní sešitová vydání č. 41 až 50, 56 až 60.