Aura: Dar

kategorie: Knihy - fantastika Pro mládež, Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
314 Kč
(sleva 10.00%)
349 Kč


VYPRODÁNO

Autor Clara Benedict
Obálka Kreatika s.r.o.
Překlad Gabriela Böhmová
Cyklus Aura 01
Série Edice King Cool
Vydavatel Dobrovský s.r.o.
EAN 9788075856265
Formát 14,1 x 20,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 344
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Vzrušující začátek trilogie pro čtenáře Divergence. Fantasy román pro dívky od 13 let odhaluje tajemnou sílu, jejíž moc dokáže měnit realitu.

Čtyři kamarádky si užívají svých mladých a nezávazných životů. Šestnáctiletá Hana, stejně jako její kamarádky, prožívá své první milostné románky. Zamiluje se do osmnáctiletého Jana, který o ni zprvu nejeví žádný zájem. Ale pak se přihodí něco nevysvětlitelného. Z vyvolávání duchů se stane hrůzostrašný zážitek, po kterém už nebude nic jako dřív.

Hana objeví svou tajemnou sílu. Nějakým nevysvětlitelným způsobem dokáže manipulovat nejen věcmi, ale i lidmi. Bohužel jí tato síla nepřináší jen pozitiva, ale i spoustu komplikací, jak ve vztahu s nejlepší kamarádkou Vivi, tak i s Janem, se kterým se stále více sbližují. S každým jejich setkáním roste nejen její zájem o Jana, ale i nejistota.

Proč se Jan chová tak protikladně? Chvílemi je milý a něžný, pak zase agresivní a distancovaný. Jeho nestabilita jí nahání strach, byl to totiž právě on, kterému svěřila své tajemství o síle. O síle, které má i své stinné stránky. Jan na celou situaci reaguje až moc klidně. Byla to snad chyba, že důvěřovala právě jemu?