Čtyřlístek: Velké dobrodružství Čtyřlístku (váz.)

kategorie: Novinky, Komiksy Čtyřlístek
288 Kč
(sleva 10.00%)
320 Kč

ks   
Autor Jaroslav Němeček
Kresba Jaroslav Němeček
Obálka Jaroslav Němeček
Svět Čtyřlístek
Vydavatel Čtyřlístek
EAN 9788087849354
Formát 21,6 x 30,2 cm, vázaná
Počet stran 96
Rok a pořadí vydání 2019 (první v této úpravě)
V tomto roce oslaví Čtyřlístek kulaté narozeniny. Při této příležitosti nakladatelství Čtyřlístek vydává komiksovou knížku, která se stala inspirací pro stejnojmenný celovečerní animovaný film. Kniha obsahuje čtyři příběhy. V prvním, s názvem Ďáblův palec, se Čtyřlístek vydá na dobrodružnou výpravu do Polomených hor. A protože se Myšpulínovým vynálezům a celému domečku stýská, rozhodnou se všichni společně za Čtyřlístkem doletět.
V příběhu Vlkodlak se partě z Třeskoprsk, díky důmyslnému převleku, podaří přelstít falešné dřevorubce a uchránit tak les před vykácením. Až do vesmíru se naši čtyři kamarádi podívají v historce s názvem Piráti vesmíru. Zde se utkají s galaktickými korzáry, kteří zamořují okolí planety Země vesmírným haraburdím. Poslední příběh Mikuláš v pekle zavede Fifinku, Myšpulína, Pinďu a Bobíka až do samotného pekla. Tam uspořádají zvláštní setkání čertů s anděly. A nakonec dojde i na mikulášskou nadílku pro malé čertíky.
Jako každá čtyřlístkovská kniha, přináší i Velké dobrodružství Čtyřlístku poselství o tom, že to pravé kamarádství vás dostane z nejedné prekérní situace, a ještě při tom zažijete spoustu dobré zábavy. Příběhy jsou navíc doplněny o obrázky z animovaného filmu a čtenáři se také něco dozvědí o tom, jak film vznikal.