Jak kreslit komiksové postavičky

kategorie: Obrazová alba, Novinky
224 Kč
(sleva 10.00%)
249 Kč


VYPRODÁNO

Autor Christopher Hart
Obálka Christopher Hart
Ilustrace Christopher Hart
Překlad David Krásenský
Vydavatel Computer Press
EAN 9788025141854
Formát 21,5 x 27,5 cm, brožovaná
Počet stran 160
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
Chcete umět vymýšlet a kreslit postavičky všech možných tvarů a velikostí, které vypadají stejně dobře jako v televizních komiksech, v časopisech nebo ve filmu? Zkušený komiksový kreslíř Christopher Hart vás to rychle naučí.

Knížka Jak kreslit komiksové postavičky obsahuje spoustu podrobných postupů a zasvěcených tipů, s nimiž i úplný začátečník velice rychle zvládne neuvěřitelné množství různých komiksových postav. Autor prozrazuje triky profesionálů a ukazuje například klasický tvar komiksové hlavy nebo univerzální tvar těla. Začínající kreslíř tak dostává do rukou všechny postupy a všechny základní stavební kameny, které potřebuje ke zvládnutí nejpopulárnějších stylů kreslení komiksů.

V knížce najdete skutečně vše pro vstup do bouřlivého světa komiksů – od kreslení tváře až po zasazení postavy do vhodné komické scény.

Christopher Hart je světově nejprodávanějším autorem knih o kreslení komiksů i samotném kreslení. Jeho knihy jsou v podstatě standardem učebnic kreslení ve Spojených státech amerických i po celém světě. Byly přeloženy do 20 dalších jazyků. Hartovy knihy, které jsou proslulé díky svému aktuálnímu obsahu, špičkovému kreslířskému umění a snadným postupům, se staly biblí celé nové generace začínajících kreslířů i profesionálů a dostalo se jim zvláštního ocenění Americké knihovní asociace. Podívejte se také na autorovy webové stránky www.chrishartbooks.com.