Odměna z pekla

kategorie: Knihy - fantastika Horory, Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
233 Kč
(sleva 10.00%)
259 Kč


VYPRODÁNO

Autor Joe R. Lansdale, John L. Lansdale
Obálka Raymond Swanland
Překlad Zdeněk Milata
Vydavatel Fantom print
EAN 9788075940520
Formát 14,5 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 256
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
Smith je jeden z těch lovců odměn, co své zákazníky odevzdávají spravedlnosti radši mrtvé než živé. Je s tím míň komplikací. Jenže jakmile se člověk dostane moc blízko k dynamitové patroně, rychle na smrt změní názor. Zvlášť když ho v ní vítá čekárna v předpeklí. V takové situaci chlap kývne i na melouch pro samotného Satana, pokud z toho kouká vykoupení.
Satanovi totiž někdo fušuje do řemesla. Tentokrát v ospalém městečku, odkud Smith zrovna přišel a kde se místní tyran Quill zaprodal Prastarým z jiné dimenze. I zlo má rádo pořádek a v tomhle případě ho má rohatému zajistit právě Smith. Jen se musí vybavený pekelnými dary vydat z Pekla zpátky do Falling Rock, města, kam může vstoupit každý, ale nikdo se z něj nevrací…

---

Bratři Lansdaleovi jsou rodilí Texasané a mají na svém kontě pěknou řádku knih a komiksů, obvykle detektivních, hororových nebo fantasy. John píše většinou o zombících a ve volném čase nahrává country alba. Joe díky širokému románovému i povídkovému záběru už desetkrát vyhrál Bram Stoker Award (i řadu dalších cen) a dočkal se adaptací filmových i např. v rámci série Masters of Horror. Mezitím stihl také založit vlastní styl bojového umění shen chuan. Román Odměna z pekla je jedním z mála jejich společných projektů.