Vycházející hvězdy 1 + 2

kategorie: Sleva Komplety, Komiksy V češtině, Novinky
499Kč s DPH

ks   
Autor J. Michael Straczynski
Kresba Keu Cha, různí
Obálka neuvedeno
Překlad Kateřina Šeflová, Richard Klíčník
Cyklus Vycházející hvězdy 01 - 02
Vydavatel CREW
EAN 9786660073011
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Rok a pořadí vydání (první)
Zvýhodněný balíček dvou knížek Vycházejících hvězd!


Vycházející Hvězdy 1: Zrozeni z ohně

Když v malém městečku Pederson ve státě Illinois dojde k záhadnému světelnému úkazu, nachází se právě v děloze 113 dětí. Tyto děti se narodí se speciálními schopnostmi, s velkým porenciálem tvořit, ale i ničit. Nejsou na své schopnosti připraveny - a svět není připraven na ně.

Vycházející hvězdy jsou vůbec první komiksovou sérií J. M. Straczynského (Babylon 5, Amazing Spider-Man, Krajina půlnočních stínů). Autor stvořil temný, silný a realistický "superhrdinský" příběh, srovnání s Moorovými Strážci. Straczynski dokázal, že má nejen na vytváření kultovních televizních seriálů, ale i stejně kultovních komiksových ság.


Vycházející hvězdy 2: Síla

Příběh neobyčejnou mocí obdařených pedersonských dětí se řítí do finiše. Od posledního dílu se toho mnohé změnilo. Síla Zvláštních se mnohokrát zvýšila a stali se mocí, se kterou se prostě musí počítat. Zvláště, když ovládli celé Chicago a když si v podstatě po celém světě mohou dělat co chtějí. Několik z nich, aby zabránili větší tragédii, začnou spolupracovat s vládou a plánují osvobození Chicaga. Jenže nejen sovy nejsou tím, čí se zdají být - a J. Michael Straczynski dokáže s příběhem i čtenáři několikrát pořádně zatřást.