Království mrtvých

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Fantasy, Knihy - fantastika Science fiction
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Pavel Korněv
Obálka Vladimir Manyukhin
Překlad Kateřina Niklová
Cyklus Pouť mrtvého 02
Vydavatel Fantom print
EAN 9788075940582
Formát 14,6 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 288
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
Nespočet hráčů by se na mnoho let zadlužilo, aby mohlo v rolích válečníků, mágů nebo lupičů drancovat kobky, kosit mrtvé a získávat kouzelné předměty, na místě, kde smrt znamená jen jedno z mnoha vzkříšení. Ale jeden z nich by udělal všechno proto, aby mohl být zase jen obyčejným člověkem a prožívat všední dny ve světě, kde smrt znamená konec a násilí má své neodčinitelné důsledky.

Hlína. Tráva. Křoví. Zatažené nebe. Jedna z mnoha formulací při vzkříšení, která se jako stříbrná nit vine příběhem. Ne už tak často jako v předcházejících dobrodružstvích, protože z role snadné kořisti vyleveloval nemrtvý John na pozici obávaného lovce. Pro našeho sympatického lotra už jsou smrt a vzkříšení jen součástí strategie jak obelstít obávané soupeře. Ti si totiž pro něj připravili řadu nemilých překvapení a předem nelze určit, kolik žolíků se šklebící se lebkou ještě vytasí z rukávů.

Nemrtvý: Postoupil jsi o úroveň výš!

Lotr: Postoupil jsi o úroveň výš!

Čtenář: Postoupil jsi o úroveň výš!

Příběh není ale tak přímočarý, jak se zdá. Jeden quest otvírá cestu k dalšímu, ale zdánlivý úspěch se může snadno změnit v prohru, stejně jako nepřítel ve spojence. Skutečný svět do virtuálního prolíná daleko více a stává se nástrojem těch, kdo tahají za nitky. A jak se zdá, Jon Doe není jediný, komu jde o víc než jen získat legendární lup střežený hordami nemrtvých.