Opačno

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Fantasy
332 Kč
(sleva 10.00%)
369 Kč

ks   
Autor Hannah Mathewsonová
Obálka neuvedeno
Překlad Petra Badalec
Cyklus Opačno 01
Vydavatel COOBOO
EAN 9788076612631
Formát 13,8 x 20,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 408
Rok a pořadí vydání 2021 (první)
Vítejte v Opačnu, v Londýně, který není tak úplně stejný jako ten náš. V únoru tu je léto, metro je jeskyní plnou divů a ulice plní magie. Ale London je taky rozdělený na části mezi šest soupeřících frakcí, kdy každá ovládá jedinečné dovednosti - a vůdce Měňavců Gedeon Ravenswood se právě utrl ze řetězu a hrozí, že přetrhá křehká pouta, která desítky let držela Londýn pohromadě.

Ilsa patří mezi Měňavce a 17 let života strávila v tom nesprávném Londýně, kde je skutečná magie považována za dílo ďábla. Rodiče ji po narození opustili, a tak se musela o život rvát - nejdřív jako kapsářka a později na pódiu jako asistentka iluzionisty, kde oslňovala publikum tajným používáním svých schopností. Když Ilsa projde portálem do Opačna, konečně má pocit, že někam patří.

Ale její nový domov stojí na pokraji občanské války a Ilsa se ocitne přímo uprostřed dění. Jediný způsob, jak Londýn zachránit, je najít Gedeona, Ilsina dlouho ztraceného bratra, jednoho z posledních členů rodiny, která ji opustila ve špatném světě. Ilsa je ze všech stran obklopena nepřáteli i Měnivci, kteří mají být jejími spojenci, avšak nosí tváře, které jim nepatří. Přišel čas vytáhnout z rukávu všechny triky a trumfy, aby vůbec přežila.