Prokletý

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Fantasy
287 Kč
(sleva 10.00%)
319 Kč

ks   
Autor Benedict Jacka
Obálka Zuzi Maat
Překlad Kateřina Niklová
Cyklus Alex Verus 02
Vydavatel Fantom print
EAN 9788075940575
Formát 14,6 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 320
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
Alex Verus přežil nedávné dobrodružství s mocnou relikvií a nyní se snaží soustředit na výcvik své kamarádky a učednice Luny, který nejde tak, jak by si představoval. Situace se ještě zkomplikuje, když mu do cesty vstoupí zlovolná opičí pracka a na prahu se Alexovi objeví krásná žena, která potřebuje jeho pomoc.

Po krátkodobém oddechu se tak Alex zase jednou ocitá v nebezpečí. Někdo se ho během dvou dnů pokusí několikrát zabít a Alex netuší, kdo za tím stojí. Během svého života totiž naštval více mágů, na straně Temných i Bílých, kteří mají důvod mu jít po krku.

Přidejte k tomu fakt, že někdo podle všeho vysává magii z kouzelných stvoření, a Alex se rozhodně nudit nebude. Ani jeho věštecká magie totiž nedokáže zachránit všechny, aspoň ne bez toho aniž by se Alex sám vydal přímo do první linie boje. Benedict Jacka navazuje na první díl své série Alex Verus a přináší další napínavé dobrodružství z Londýna prodchnutého magií i stvořeními, která vám mohou stejně tak snadno pomoct, jako vás zabít.