Flirt

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
134 Kč
(sleva 10.00%)
149 Kč


VYPRODÁNO

Autor Laurell K. Hamiltonová
Obálka Jakub Jíra
Překlad Dominika Moulíková
Cyklus Anita Blake 18
Vydavatel Epocha
EAN 9788075570147
Formát 13,8 x 20,1 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Když se v kanceláři Anity Blakeové sejdou krátce po sobě dva podivní klienti, jsou jejich příběhy jen slabou předzvěstí toho, do jakých hlubin šílenství může někoho zavést smrt nejbližších. Zejména ty, kteří nevěří jejím ujištěním, že z hrobu se nikdy nevrátí jejich milovaný, ale zombie. A pokud mají dotyční nešťastníci takřka neomezené prostředky a naopak nulové morální zábrany, je na problémy zaděláno.
A tak Anita náhle zjistí, že z nezávazného flirtování v restauraci se stala smrtelně nebezpečná hra. Dvěma lvodlaky, kteří v jejím nitru probudí dosud číhající nebezpečnou šelmu, to jen začíná. V sázce jsou její milovaní - a je jedině správné, že o životech všech se rozhodne na hřbitově. Na hřbitově, kde procitne něco, co mělo zůstat navěky v hrobě…

---

LAURELL K. HAMILTONOVÁ
Americká autorka, narozena v roce 1963, v současné době žije spolu s rodinou ve městě St. Louis ve státě Missouri.
Počátky její literární kariéry měly podobu hrstky povídek, fantasy románu Nightseer a také dvou knih z prostředí televizního seriálu Star Trek: Next Generation a RPG hry Ravenloft.
Skutečný úspěch jí ale přinesla až rozsáhlá série Anita Blakeová, lovkyně upírů, které se po celém světě vydalo více než šest milionů výtisků v šestnácti jazcích, dočkala se komiksového zpracování a stala se jedním ze základních kamenů dnes tolik populárního subžánru paranornálních romancí.
Tuto vlajkovou loď autorčiny tvorby doplňuje podobně laděný cyklus Merry Gentryová, v němž stejnojmenná hlavní hrdinka opustí nadpřirozenou říši a ukryje se v moderním Los Angeles, kde si zařídí zcela novou identitu jako soukromá vyšetřovatelka.
Více o Laurell K. Hamiltonové se dozvíte se na jejím domovském webu www.laurellkhamilton.org.