Gaiin štít

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
242 Kč
(sleva 10.00%)
269 Kč

ks   
Autor Kevin Hearne
Obálka Gene Mollica
Překlad Roman Tilcer
Cyklus Kroniky železného druida
Vydavatel Laser
EAN 9788071933908
Formát 11,8 x 18,4 cm, brožovaná
Počet stran 264
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
Poslední druid, odvěký obránce Gaii, to nikdy neměl lehké, spolu se svým věrným psem Oberonem se už mnohokrát střetl s celou řadou tvorů a bohů, které nijak zvlášť netrápilo, že by se měli objevovat pouze v mýtech.
Čarodějnice, které si chtějí podrobit elementála. Krokodýlí kněz a kočičí bohyně. Gnómové a koboldi rozpoutávající peklo před nákupním střediskem. Těm všem, a mnohým dalším, čelí Atticus O'Sullivan v jedinečné sbírce povídek a novel ze světa Kronik železného druida.
Dramatické příběhy plné humoru a magie tvoří nedílnou součást Attikových životních osudů. Nyní se v celosvětové premiéře vůbec poprvé objevují v souborném knižním vydání, které sám autor doplnil předmluvou a poznámkami k vnitřní chronologii série.

Pokud jste se ještě nesetkali s příhodami Attika O´Sulivana, máte jedinečnou příležitost vstoupit do jeho světa. A pokud již jste jeho příznivci, dozvíte se dosud neznámé skutečnosti, které skvěle doplňují romány o tomto posledním druidovi. Prostě kniha vhodná pro všechny příznivce dobré a vtipné četby.