Myší hlídka: Hra na hrdiny

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Gamebooky, Komiksy V češtině
809 Kč
(sleva 10.00%)
899 Kč

ks   
Autor Luke Crane, David Petersen
Kresba Luke Crane, David Petersen
Obálka neuvedeno
Překlad Ondřej Štípek, Alexandra Niklíčková, Jan Kantůrek
Cyklus Myší hlídka
Vydavatel Comics Centrum
EAN 9788088152514
Formát 21,7 x 21,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 320
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
POZOR: Toto není komiks, ale gamebook!!

Myší život, to je každodenní boj o přežití, neboť počasí, příroda i divá zvěř jsou vůči nim nelítostné. Myší národ však vyniká svou chrabrostí. Ačkoliv se zdá, jako by se proti nim spikl celý svět, oni se odmítají vzdát! Chrání svůj život v Myších teritoriích, jež představují propracovanou síť měst, městeček a vesnic, a navzdory všem nepřízním osudu se jim v jejich komunitách daří dobře.

Ve skutečnosti totiž všechny myši bez rozdílu chrání skupina obětavých hrdinů. Říkají si Myší hlídka a mezi jejich úkoly patří klestit nové cesty skrze divokou přírodu, doprovázet cestující od jednoho města ke druhému a chránit myši i jejich obydlí před útoky šelem či nepřízní přírodních živlů. V rámci Myší hlídky – hry na hrdiny se jedním z takových hrdinů můžete stát i vy sami.

Myší hlídka – hra na hrdiny koncepčně vychází z cenami ověnčené komiksové série Myší hlídka, kterou napsal a nakreslil David Petersen. Tato kniha obsahuje veškeré informace nejen o hře samotné, ale také o světě Myší hlídky, včetně postupů pro zformování jednotlivých skupin (hlídek) a uspořádání dobrodružných výprav napříč obávanými Teritorii.

Tato Hra na hrdiny obsahuje:

- knihu s pravidly a ukázkovými výpravami
- paravan s pravidly pro vypravěče
- mapu myších teritorií
Ke stažení bude i deník postav a deník vypravěče, abyste si mohli pro každou další hru vytisknout nový. Klasické hrací kostky a fantasii už má každý své :-)

Víc ke štěstí a hře nepotřebujete.