Harley Quinn: Šílená odměna

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Amanda Connerová, Jimmy Palmiotti
Kresba Chad Hardin, Stephane Roux
Obálka Amanda Connerová, Paul Mounts
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Harley Quinn 01
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075070937
Formát 17,1 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 224
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
Je to příběh starý jako sám svět: Dívka zažije krutý rozchod a přestěhuje se do New Yorku. Snaží se najít novou práci, lásku, život... Jo, a je trochu výstřední. Někdo by řekl vyšinutá. A moc si nerozumí se zákonem. No dobře, je superpadouch, je naprosto šílená a právě jí dal kopačky psychotický klaun. Spokojení?
Jmenuje se Harley Quinn a přestěhovala se na Coney Island, aby se konečně usadila a udělala za minulostí tlustou čáru. Jenže kam jde Harley, tam zamíří i potíže. Někdo na její hlavu vypsal takovou odměnu, že po ní pase každý zabiják z okolí – a že jich na Brooklynu vážně není málo. Nezbývá než se spolehnout na pestrou směsku nových sousedů a pár starých dobrých zlých přítelkyň.
Ještě se uvidí, kdo se bude smát naposled.

V příběhu Harley Quinn: Šílená odměna budete svědky toho, jak scenáristé Jimmy Palmiotti & Amanda Connerová spolu s kreslířem Chadem Hardinem a hvězdnou týmovkou největších komiksových bouráků – včetně Bruce Timma, Jima Leeho, Adama Hughese, Darwyna Cooka a mnohých dalších – společně povstanou a vzdají hold mocné Quinn! Obsahuje komiksy HARLEY QUINN č. 0–8.

„Je to trhlé, zábavné a před ničím se to nezastaví.“ - COMIC BOOK RESOURCES
„Po vizuální stránce to Harley Quinn č. 1 vážně vyhrála. Hardinův styl i kompozice k téhle postavě dokonale sednou.“ - NEWSARAMA
„Chaotické a bezostyšně zábavné, přesně jak jsme doufali.“ - IGN