Mass Effect - Zjevení

kategorie: Knihy - fantastika Science fiction, Novinky
188 Kč
(sleva 10.00%)
209 Kč


VYPRODÁNO

Autor Drew Karpyshyn
Obálka BioWare
Cyklus Mass Effect 01
Vydavatel Fantom print
EAN 9788073981587
Formát 11 x 16,8 cm, brožovaný
Počet stran 287
Rok a pořadí vydání 2012 (druhé)
Každé vyspělé společenství v galaxii je závislé na technologii Proteanů, prastaré rase, která zmizela před padesáti tisíci lety. Po objevení skladiště proteanské technologie na Marsu v roce 2148, se lidstvo vydalo ke hvězdám a snaží si vydobýt postavení v obrovské galaktické komunitě.

Na samé hranici kolonizovaného vesmíru zkoumá poručík David Anderson trosky přísně tajné vojenské výzkumné stanice, kterou napadli neznámí žoldáci. Doutnající ruiny jsou posety těly a ve vzduchu se vznáší nezodpovězené otázky. Kdo najal žoldáky a z jakého důvodu? A kde je Kahlee Sandersová, mladá vědkyně, která záhadně ze základny zmizela těsně před tím, než byli její kolegové vyvražděni?

Sandersová je klíčem k rozluštění všech záhad. Jenže tento klíč kromě Andersona hledá i elitní turianský agent – Spektra – Saren, jehož metody si v ničem nezadají se Skarrem, brutálním kroganským nájemným zabijákem, který je rovněž Sandersové na stopě. Andersonovy šance jsou mizivé, ale pokud selže, je osud lidstva zpečetěn. A možná celé galaxie…