Až budou viset

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Joe Abercrombie
Kresba Laura Brett
Cyklus První zákon 02
Svět První zákon 03
Vydavatel Polaris
EAN 9788073321352
Formát 13 x 20 cm, brožovaná
Počet stran 493
Rok a pořadí vydání 2009 (první)
Jak uhájit město, které je v obležení nepřátel a zamořené zrádci, když se vašim spojencům nedá ani v nejmenším věřit a váš předchůdce beze stopy zmizel? Před takovými vyhlídkami by nejraděj utekl i mučitel – jen kdyby dokázal udělat krok bez pomoci hole – a inkvizitor Glokta se potřebuje dobrat k odpovědím dřív, než guršská armáda zaklepe na městské brány.
Seveřani se přehnali přes hranice Anglandu a po celé zmrzlé zemi rozsévají oheň a smrt. Korunní princ Ladisla je připraven zahnat je zpátky a vydobýt si neutuchající slávu. Má to jen jediný háček: že vede tu nejhůř vyzbrojenou, nejhůř vycvičenou armádu s nejhorším velením na světě.
A Bayaz, První z mágů, vede skupinu neohrožených dobrodruhů na velmi nebezpečnou misi přes ruiny minulosti. Nejnenáviděnější žena Jihu, nejobávanější muž Severu a nesobečtější hejsek Království tvoří podivné společenstvo, ale potencionálně smrtící – pokud by se přestali tolik navzájem nenávidět.
Pradávná tajemství budou odkryta. Budou vybojovány a prohrány krvavé bitvy. Nejhorším nepřátelům bude odpuštěno – ale teprve až budou viset.