Kříže u cesty

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Jeffery Deaver
Obálka Radek Urbiš
Překlad Jiří Kobělka
Cyklus Kathryn Danceová 02
Vydavatel Domino
EAN 9788073034924
Formát 13,6 x 21 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 456
Rok a pořadí vydání 2009 (první)
Montereyský poloostrov zaplavil strach. U silnic se začaly objevovat kříže – nikoli ovšem jako pomníčky obětí nehod, ale jako zlověstné znamení z rukou vraha. Co kříž, to jeden člověk, který zemře velmi krutým způsobem jen proto, že vrahovi poskytl přístup k údajům o svém soukromí na internetovém blogu nebo na sociální webové síti.
Složitý případ skončí na stole Kathryn Danceové, agentky z Kalifornského úřadu vyšetřování a odbornice na kinezickou analýzu. Spolu s kolegy sleduje stopy k problémovému teenagerovi Travisi Brighamovi, který při autonehodě zabil dvě středoškolačky a vysloužil si za to ostrou kritiku na populárním blogu. Vše nasvědčuje tomu, že Travis připravuje krutou odplatu pro ty, kteří ho na internetu zostudili – a podle jeho názoru mu tím zničili život.
Kathryn Danceová a její tým čelí nejen Travisovi, který bravurně uniká díky počítačovým znalostem nabytým při hraní síťových online her, ale klacky pod nohy jim hází i místní politici, paranoidní rodiče a v neposlední míře i samotný blogger, který v závěru ohrozí nejen vyšetřování, ale i samotnou Danceovou…