Interkom 12/2009

kategorie: Časopisy, Novinky
23 Kč
(sleva 10.00%)
25 Kč

ks   
Autor různí
Kresba různí
Vydavatel Nová vlna
Formát 17 x 24 cm, sešit
Počet stran 32
Rok a pořadí vydání 2010 (první)
"K obsahu tohoto čísla:
Reportáž z Fénixconu nám opět (již ve třech Interkomech za sebou) opatřila Jana Jůzlová, tolik let se vyhýbala conům a dalším místům s extrémní hustotou fanouškovské populace, až je odříkaného chleba největší krajíc.
Honza Křeček se ponořil do Podzemí, a mnohým z nás tak ušetřil další čtenářské zklamání, snad aby si spravil chuť, přečetl i monumentální sbírku Čarodějové.
Jarek Kopeček se vrátil k Neffovu Tušení podrazu, a na rozdíl od autora naší recenze v IK 11/2007 se docela pobavil, inu jak řekla Františka Vrbenská, každá kniha má někde svého čtenáře. Načetl pro nás i další knihy, z nichž musím zmínit zejména Anální vesmíry, sbírku esejů Jana Sterna, která by svým názvem, ať již jeho první či druhou částí, mohla někoho uvést v omyl, ne tak pozorné čtenáře Interkomu.
Miloš Ferko nám přiblíží knihy Susan Clarkové a Ďura Červenáka, Zdeněk Páv poskytl své tradiční povídkové PFko, Pepa Houdek dodal postřeh ze života našeho fanouška a Martin Gilar opět rozšiřuje naše znalosti života v USA; Eva Hauserová krátkou povídku.
Dan Newman toho času v Torontu nám poslal inzerát na záznamy svých přednášek z Festivalu fantazie. Pokud jste je tam nenavštívili, přinášíme jeden jeho text, abyste si o nich udělali lepší představu." (Zdeněk Rampas)